Gazetari ‘e gjen fatin’ në shesh, mërgimtarja ia kërkon Instagramin (VIDEO)

Në emisionin e verës në T7, asnjëherë nuk mungojnë mendimet e qytetarëve, e posaçërisht ato të mërgimtarëve. Përmes një lidhjeje direkte, dy mërgimtare flasin për atë se çfarë iu pëlqen dhe çfarë jo në Kosovë. Derisa, njëra prej tyre live i kërkon gazetarit llogarinë e tij në “Instagram”. Për, më shumë detaje ndiqni linkun në… Continue reading Gazetari ‘e gjen fatin’ në shesh, mërgimtarja ia kërkon Instagramin (VIDEO)

Published
Categorized as Tjera

Më dëgjo – Episodi 3 – pjesa 3

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 3 Sa i përket serialit “Më dëgjo”, ky serial transmetohet të… Continue reading Më dëgjo – Episodi 3 – pjesa 3

Published
Categorized as Tjera

Më dëgjo – Episodi 3 – pjesa 2

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 3 Sa i përket serialit “Më dëgjo”, ky serial transmetohet të… Continue reading Më dëgjo – Episodi 3 – pjesa 2

Published
Categorized as Tjera

Më dëgjo – Episodi 3 – pjesa 2

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 3 Sa i përket serialit “Më dëgjo”, ky serial transmetohet të… Continue reading Më dëgjo – Episodi 3 – pjesa 2

Published
Categorized as Tjera

Më dëgjo – Episodi 3 – pjesa 1

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 6 Sa i përket serialit “Më dëgjo”, ky serial transmetohet të… Continue reading Më dëgjo – Episodi 3 – pjesa 1

Published
Categorized as Tjera