Me punën që bëj, nuk lakmoj as pozitën e presidentit (VIDEO)

Më të mbaruar lufta Murat Maqa atë kohë i ri nga Shishmani i Gjakovës largohet nga uniforma e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), i buzqeshë fati ku përmes Mabetex punësohet në Kazakistan, atje mijëra kilometra larg vendlindjes dhe të dashurëve punoj 4 vite fitoj dhe kursej për të investuar në fshatin e lindjes./Republika Online/ Punët… Continue reading Me punën që bëj, nuk lakmoj as pozitën e presidentit (VIDEO)

Published
Categorized as Tjera

Njihuni me Ensarin, poetin 11 vjeçar që të gjitha kursimet e tij i dhuron për nënat e dëshmorëve (VIDEO)

Në emisionin Studio me gazetaren Adelina Hasani, ishte i ftuar i ftuar 11 vjeçari kosovar i cili të gjitha kursimet e tij i dërgon për nënat e dëshmorëve, shkruan Republika Online. Ensari si një 11-vjeçar tregon se si erdhi deri tek ideja për shpërndarjen e kursimeve për nënat e dëshmorëve, ai thotë se si i… Continue reading Njihuni me Ensarin, poetin 11 vjeçar që të gjitha kursimet e tij i dhuron për nënat e dëshmorëve (VIDEO)

Published
Categorized as Tjera

Mërgimtari i cili u kthye nga Italia në Kosovë për të hapur një fermë delesh , fiton më shumë se në Zvicër (VIDEO)

Ani pse shumë mërgimtarë vazhdojnë të jetojnë dhe të veprojnë në mërgim, ka edhe të tillë që zgjedhin të kthehen në vendlindje për të jetuar dhe investuar. Ngjashëm ka vepruar edhe Naim Kryeziu nga fshati Bubavec, komuna e Malishevës, i cili është kthyer nga Italia dhe ka investuar në Kosovë/Just by time/ Në fshatin Bubavec… Continue reading Mërgimtari i cili u kthye nga Italia në Kosovë për të hapur një fermë delesh , fiton më shumë se në Zvicër (VIDEO)

Published
Categorized as Tjera

Më dëgjo – Episodi 4 – pjesa 3

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 4 Sa i përket serialit “Më dëgjo”, ky serial transmetohet të… Continue reading Më dëgjo – Episodi 4 – pjesa 3

Published
Categorized as Tjera

Më dëgjo – Episodi 4 – pjesa 2

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 4 Sa i përket serialit “Më dëgjo”, ky serial transmetohet të… Continue reading Më dëgjo – Episodi 4 – pjesa 2

Published
Categorized as Tjera

Më dëgjo – Episodi 4 – pjesa 1

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 4 Sa i përket serialit “Më dëgjo”, ky serial transmetohet të… Continue reading Më dëgjo – Episodi 4 – pjesa 1

Published
Categorized as Tjera