Arbnor Muja bëhet transferi më i shtrenjtë në histori të Superligës së Kosovës, ja sa

Mitrovicasi Arbnor Muja do të bëhet transferi më i shtrenjtë në histori të Superligës së Kosovës Ai do të thyej rekordin e Milot Rashicës që ishte transferuar te Vitesse nga Vushtrria për 300,000 euro në vitin 2015. Drita do të përfitojë 400,000 euro nga shitja e Mujës. Futbollisti do të udhëtojë në Belgjikë për të… Continue reading Arbnor Muja bëhet transferi më i shtrenjtë në histori të Superligës së Kosovës, ja sa

Published
Categorized as Sport

Si doli Aziz Salihu Iakuriq nga shtëpia dhe përfundoj në polici?

Detajet nga jeta private e njerëzve publik gjithnjë tingëllojnë interesante. E kush nuk do të donte të dëgjonte një tregim të sinqert? Herë pas here shkëpusim copëza historie të jetuara nga personazhet e njohur të politikes, kulturës, sportit. Aziz Salihun ka çka thotë, pasi si fëmijëra, rinia dhe e gjithë jeta e tij janë të… Continue reading Si doli Aziz Salihu Iakuriq nga shtëpia dhe përfundoj në polici?

Published
Categorized as Sport