Gjatë dhikrit, ndiej dhimbje dhe ndryshim emocionesh….si të veproje apo çfarë mund jetë?

Pyetja:1. Më intereson të di se shumë herë teksa bëj dhikrin, ndiej dhembje, lëvizje të barkut, apo kur dëgjoj Kuran, suren El-Bekare, sidomos tek ajetet për Sylejmanin, ndiej që më lëviz diçka në kokë (s’di si ta përshkruaj çfarë ndjesie, pak dhimbje edhe nxehtësi). Ndryshime të disponimit, qarje pa arsye edhe për cikërrima, çrregullim të… Continue reading Gjatë dhikrit, ndiej dhimbje dhe ndryshim emocionesh….si të veproje apo çfarë mund jetë?

Published
Categorized as Këshilla