Profeti salAllahu aleji we selem thotë:”Kush e prishë një ditë agjërimi në Ramazan pa arsye e pa sëmundje,nuk…


Profeti salAllahu aleji we selem thotë:”Kush e prishë një ditë agjërimi në Ramazan pa arsye e pa sëmundje,nuk mund ta kompensojë as me Agjërim shekullor.”P.s.Në vizatim keni lëvizjet e Ramazanit nëpër stinët e vitit,nga sivjet 2019-pranverë deri 2045-pika e vlimit të verës.Zot na e mundëso t’i arrijm këto vite dhe t’i agjërojmë!Prof. Dr. M. Vila

Allahu na mundesofte qe te presim kete muaj te begate e te agjerojm me nje agjerim ashtu si Allahu eshte i knaqur me ne Allahume amin amin