Behxhet Pacolli tregon se sa Ramazana ka agjëruar deri më tani


Ramazani është muaji më i bukur i vitit për mua. Dhe këtë vit po hyj në agjërimin tim të 60-të. Zoti është i madh! Shkruan Behxhet Pacolli