Nga nesër do të fillojmë muajin e shenjtë të Ramazanit, muajin e mëshirës


Të dashur bashkëkombas të besimit islam, motra e vëllezër,
Nga nesër do të fillojmë muajin e shenjtë të Ramazanit, muajin e mëshirës, faljes e sakrificës, tolerancës, solidaritetit e ndihmës vëllazërore.
Andaj me rastin e fillimit të këtij muaji ju uroj nga zemra agjërim të lehtë e të pranuar!
Uroj që në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit të mbizotërojë paqja e shëndeti mbi të gjithë!

Zoti e ndihmoftë kombin, shtetin dhe të gjithë neve në arritjen e amanetit të të parëve tonë!
Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi dëshmorët dhe martirët e Lirisë!