Ja komenti epik nga hoxhë Enes Limani për zhytësin i cili thotë se ka nxjerrë 549 kufoma nga…


Zhytësi në ujera gjatë një interviste në televizionin ATV- foli për punën që bën dhe solidaritetin e madh që ka. Ai tha ndër të tjera
“Kam nxjerrë 549 kufoma, nëna ma la amanet të mos i marrë kurrë para dikujt” – Zhytësi Ismail Kosumi rrënqeth me përjetimet e tij

Ndërsa hoxha i mirënjohur nga Prizreni Enes Limani e komenton kështu “Kur sheh se kan ngelur burra si ti në ketë botë e kupton që ende Allahu.xh.sh nuk e ka larguar mëshirën e Tij nga kjo tokë.
Allahu.xh.sh te shperbleftë e paq jetë te gjat e shendet te mire Baca Ismail dhe qofsh në një ditë në Xhennet me Ismailin.a.s e Muhamedin.a.s” shkruan ai.