Njësia Speciale niset për në Veri të Kosovës (VIDEO) ::


Lista Serbe ka vendosur të shtunën që pjesëtarët e saj të largohen nga institucionet e Kosovës.
Ajo ka vendos kushte rreth kthimit te tyre në kërkuar në Institucionet e Kosovës pezullimin e vendimit për targa dhe formimin e Asociacionit të Komunave Serbe.
Njësia Speciale është nisur pë në Veri të Kosovës për të vëzhguar situatën e dorëheqjes se pjestarëve të policisë se Kosovës, në një video të siguruar nga Koha net shihen automjete të Njësisë Speciale që janë nisur në drejtimit të Veriut të vendit, shkruan Republika Online

Njësia Speciale e Kosovës niset për në Veri (VIDEO)