Publikohet fotoja e gruas së vrarë nga ish bashkëshorti i saj / FOTO++

Një 35-vjeçare shtatzënë ka mbetur e vrarë rreth orës 18:00 para QKUK-së. Dyshohet se ajo është vrarë më armë zjarri nga ish bashkëshorti i saj. Burime të Indeksonline bëjnë me dije se viktima është Hamide Magashi nga komuna e Lipjanit. Ndërsa, dorasi i këtij krimi është Sokol Halili nga komuna e Shtimes. E ndjera ishte… Continue reading Publikohet fotoja e gruas së vrarë nga ish bashkëshorti i saj / FOTO++

Published
Categorized as Lajme

Pamje të rënda para Gjinekologjisë e gruas se vrarë e shtrirë në tokë(VIDEO)::

Një grua ka mbetur e vdekur në oborrin e QKUK’së, para repartit te Gjinekologjisë. Dyshohet se është vrarë nga burri i saj. Raportohet se gruaja ishte shtatzënë. Policia ende nuk ka dalë me konfirmim zyrtar. Portali Frontonline ka publikuar një fotografi nga vendi i krimit. Insajderi ka kërkuar nga Policia e Kosovës dhe QKUK’ja që… Continue reading Pamje të rënda para Gjinekologjisë e gruas se vrarë e shtrirë në tokë(VIDEO)::

Published
Categorized as Lajme

Pamje të rënda para Gjinekologjisë e gruas se vrarë e shtrirë në tokë(VIDEO)

Një grua ka mbetur e vdekur në oborrin e QKUK’së, para repartit te Gjinekologjisë. Dyshohet se është vrarë nga burri i saj. Raportohet se gruaja ishte shtatzënë. Policia ende nuk ka dalë me konfirmim zyrtar. Portali Frontonline ka publikuar një fotografi nga vendi i krimit. Insajderi ka kërkuar nga Policia e Kosovës dhe QKUK’ja që… Continue reading Pamje të rënda para Gjinekologjisë e gruas se vrarë e shtrirë në tokë(VIDEO)

Published
Categorized as Lajme

Gruaja shtatzënë e vrarë e shtrirë në tokë: Pamje të rënda para Gjinekologjisë (VIDEO)++

Një grua ka mbetur e vdekur në oborrin e QKUK’së, para repartit te Gjinekologjisë. Dyshohet se është vrarë nga burri i saj. Raportohet se gruaja ishte shtatzënë. Policia ende nuk ka dalë me konfirmim zyrtar. Portali Frontonline ka publikuar një fotografi nga vendi i krimit. Insajderi ka kërkuar nga Policia e Kosovës dhe QKUK’ja që… Continue reading Gruaja shtatzënë e vrarë e shtrirë në tokë: Pamje të rënda para Gjinekologjisë (VIDEO)++

Published
Categorized as Lajme

Kjo është gruaja qe mbeti e vrarë nga ish bashkëshorti i saj / FOTO

Një 35-vjeçare shtatzënë ka mbetur e vrarë rreth orës 18:00 para QKUK-së. Dyshohet se ajo është vrarë më armë zjarri nga ish bashkëshorti i saj. Burime të Indeksonline bëjnë me dije se viktima është Hamide Magashi nga komuna e Lipjanit. Ndërsa, dorasi i këtij krimi është Sokol Halili nga komuna e Shtimes. E ndjera ishte… Continue reading Kjo është gruaja qe mbeti e vrarë nga ish bashkëshorti i saj / FOTO

Published
Categorized as Lajme

Kjo është gruaja qe mbeti e vrarë nga ish bashkëshorti i saj / FOTO::

Një 35-vjeçare shtatzënë ka mbetur e vrarë rreth orës 18:00 para QKUK-së. Dyshohet se ajo është vrarë më armë zjarri nga ish bashkëshorti i saj. Burime të Indeksonline bëjnë me dije se viktima është Hamide Magashi nga komuna e Lipjanit. Ndërsa, dorasi i këtij krimi është Sokol Halili nga komuna e Shtimes. E ndjera ishte… Continue reading Kjo është gruaja qe mbeti e vrarë nga ish bashkëshorti i saj / FOTO::

Published
Categorized as Lajme

Publikohet fotoja e gruas së vrarë nga ish bashkëshorti i saj / FOTO++

Një 35-vjeçare shtatzënë ka mbetur e vrarë rreth orës 18:00 para QKUK-së. Dyshohet se ajo është vrarë më armë zjarri nga ish bashkëshorti i saj. Burime të Indeksonline bëjnë me dije se viktima është Hamide Magashi nga komuna e Lipjanit. Ndërsa, dorasi i këtij krimi është Sokol Halili nga komuna e Shtimes. E ndjera ishte… Continue reading Publikohet fotoja e gruas së vrarë nga ish bashkëshorti i saj / FOTO++

Published
Categorized as Lajme

Ky është personi që dyshohet se vrau ish-bashkëshorten shtatzënë në Prishtinë (FOTO)::

Një vrasje e rëndë ka ndodhur rreth orës 18:00 në hapësirat e QKUK-së, saktësisht para spitalit të Gjinekologjisë. Burime të Indeksonline bëjnë me dije se i dyshuari Sokol Halili, ka vrarë ish bashkëshorten e tij, 35 vjeçare, shtatzënë. Më poshtë deklarata e plotë e Policisë për Indeksonline: Rreth orës 18:00, kemi pranuar informatën për një… Continue reading Ky është personi që dyshohet se vrau ish-bashkëshorten shtatzënë në Prishtinë (FOTO)::

Published
Categorized as Lajme

Ky është i dyshuari që vrau ish gruan shtatzënë në Prishtinë (FOTO)

Një vrasje e rëndë ka ndodhur rreth orës 18:00 në hapësirat e QKUK-së, saktësisht para spitalit të Gjinekologjisë. Burime të Indeksonline bëjnë me dije se i dyshuari Sokol Halili, ka vrarë ish bashkëshorten e tij, 35 vjeçare, shtatzënë. Më poshtë deklarata e plotë e Policisë për Indeksonline: Rreth orës 18:00, kemi pranuar informatën për një… Continue reading Ky është i dyshuari që vrau ish gruan shtatzënë në Prishtinë (FOTO)

Published
Categorized as Lajme

Publikohet fotoja e burrit që vraun ish-gruan shtatzënë në Prishtinë (FOTO)++

Një vrasje e rëndë ka ndodhur rreth orës 18:00 në hapësirat e QKUK-së, saktësisht para spitalit të Gjinekologjisë. Burime të Indeksonline bëjnë me dije se i dyshuari Sokol Halili, ka vrarë ish bashkëshorten e tij, 35 vjeçare, shtatzënë. Më poshtë deklarata e plotë e Policisë për Indeksonline: Rreth orës 18:00, kemi pranuar informatën për një… Continue reading Publikohet fotoja e burrit që vraun ish-gruan shtatzënë në Prishtinë (FOTO)++

Published
Categorized as Lajme