E rëndë: Vdes në moshë të re vajza kosovare / FOTO

Ka vdekur në moshen 21 vjecare Lirije Luma nga fshati Glloboçicë e Kaçanikut

Lajmin e kanë bërë të ditur familjaret e 21 vjecarës në Facebook

Postimi i plotë:

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Të nderuar familjar, miq e dashamirë, me dhimbje të thellë ju njoftojmë se sot ka ndërruar jetë motra jonë Lirije Luma.

I lutemi Allahut meshireplote qe te na bashkoje ne xhenetet e tij me te larta, atje ku më nuk ka sëmundje, nuk ka lot, dhimbje as vdekje.
Varrimi do te bëhet sot (e enjte) pas namazit te drekës.