Me punën që bëj, nuk lakmoj as pozitën e presidentit (VIDEO)

Më të mbaruar lufta Murat Maqa atë kohë i ri nga Shishmani i Gjakovës largohet nga uniforma e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), i buzqeshë fati ku përmes Mabetex punësohet në Kazakistan, atje mijëra kilometra larg vendlindjes dhe të dashurëve punoj 4 vite fitoj dhe kursej për të investuar në fshatin e lindjes./Republika Online/

Punët me ndërtim tash i vazhdon në fshatin e tij të lindjes dhe lokalitet e tjera rreth vendlindjes se tij, me nder dhe përkushtim Murati fiton në biznesin e tij familjar në ngritjen e pularisë “Biofarm”.

Ai ka rrëfyer për fillimet e para se si nisi te merrej më këtë veprimtari, ai tregoj se merret që 10 vite në këtë veprimtari, duke treguar se ka filluar në numër të vogël si dhe në mungesë të plasimit të produkteve.

I kam bërë punët në mënyrë primitive, ai ka treguar se nga viti në vit ka rritur numrin e tyre ku tani numëron rreth 6000 mijë pula të tri racave dhe tregon se për punë qe bënë është krenar dhe se nuk lakmon pozitë me të lart shtetërore që është pozita e presidenti të Kosovës dhe të Amerikës, unë e kam punë temen këta me mund e me ndjers jam krenar me punën qe bëjë, është kënaqesi me pa se çka ti prodhon, dhe ndjej kënqesin qe i prodhoj vetë.

Ai thotë se në çdo fshat mund të merresh më ketë veprimtari nuk është puna as e rëndë por edhe mund te rritesh ngadalë dhe se fitimet janë te mira.

Për më shumë ndiqeni videon:

Published
Categorized as Tjera