Ky është mërgimtari kosovar i cili la Amerikën, për t’u kthyer në vendlindje (VIDEO)

Mustafa Begu bga Fshati Kaçandoll u kthye nga Amerika në Kosovë në vendin e tij të lindjes, shkruan Republika Online.

Aitregon se si në vitin 1972 u shperngulë nga fshati Kacandoll për në Vushtrri i cili u punësua si polic, ai këtë punë e bëri deri në vitin 2003 ku me pas e la dhe tregon se erdhi deri tek vendimi për tu larguar nga Kosova.

Ai tregon se si ka punuar atje në Amerikë dhe se nuk është edhe aq lehtë sa duket, puna ka qenë e mirë, por e vështirë, por me mirë thotë është në Kosovë, ktu ke kohë me shumë për çdo gjë, del me shoqni del nepër kafe, atje veç punë, thotë ndër te tjerash Mustafa Begu./Republika Online/

Për me shumë ndiqeni videon:

Published
Categorized as Lajme