Njihuni me Ensarin, poetin 11 vjeçar që të gjitha kursimet e tij i dhuron për nënat e dëshmorëve (VIDEO)

Në emisionin Studio me gazetaren Adelina Hasani, ishte i ftuar i ftuar 11 vjeçari kosovar i cili të gjitha kursimet e tij i dërgon për nënat e dëshmorëve, shkruan Republika Online.

Ensari si një 11-vjeçar tregon se si erdhi deri tek ideja për shpërndarjen e kursimeve për nënat e dëshmorëve, ai thotë se si i vogël i kam përcjellë shumë ngjarjet e Iuftës dhe vujatjet dhe se iu është bërë e padrejt sidomos në luftën e fundit, ai thotë me ndihmën e prindërve të cilët e kanë mbështetur këtë ide, dhe se me kanë mësuar se si duhet me kursy nga 1euro nga 2euro dhe me kursimet që bëra me erdhi si ide ti shpërndaj tek nënat e dëshmorëve.

Ai tregon se i gjen këto nëna për dhurimin e parave për këto nëna, ai tregon se nga familja e tij ka anëtar të familjes që ka nëna dëshmorësh./Republika Online/

Për me shumë ndiqeni videon:

Published
Categorized as Tjera