Moderatorja kosovare e lëshon vendin bashkë me dy fëmijët e saj, emocionon me shkrim

Shikuesit e “RTV 21”, e njohin mirë prezantuesen dhe gazetaren Myrvete Qerkezi, e cila ka prezantuar formate të ndryshme televizive.

Prezantuesja, përmes një shkrimi të lënë në faqen e saj në Facebook, tregon se po largohet nga Kosova, drejtë një rruge me shpresa më të mëdha.

“Ne të tre, drejt një rruge të gjatë. Drejt një rruge me shpresa të mëdha për një kapitull të ri e më të mirë në jetën tonë”, ka shkruar ajo.

Published
Categorized as Lajme