Tragjedi në Mal të Zi: Vrau gjithë familjen dhe pastaj doli në rrugë duke vrarë kalimtarët

Sot në Cetinje të Malit të Zi raportohet se 34-vjeçari Vuçko Boriloviq vrau gjithë familjen e tij, e më pas doli në rrugë dhe v rau me armë njerëz një nga një dhe disa prej tyre u pIagosën.

Sipas informacioneve ende të pakonfirmuara, kurir.rs shkruan se më shumë se 10 persona humbën jetën në këtë ma sakër, mes tyre edhe fëmijë.

Bëhet e ditur se policia më pas e v rau suImuesin Vuçko Boriloviq. Ai dyshohet se po pengonte një ambulancë që t’u afrohej viktimave para se të v ritej nga policia.

Sipas raportimeve, rreth orës 16:00 ka qëlluar me a rmë zjarri ndaj bashkëqytetarëve të tij prapa ndërtesës së qeverisë.

Besohet se shkaku ka të ngjarë se ndodhi pas një ko nflikti familjar.

Policia e atjeshme ende nuk ka bërë një njoftim zyrtar.

Published
Categorized as Lajme