Mërgimtari e la Londrën pas 37 vjetësh, çdo ditë ulet dhe e puthë tokën e Kosovës (VIDEO)

Tash e disa muaj është kthyer në vendlindjen e tij.

Andaj shumicën e kohës po e kalon në oborrin e shtëpisë, pasi nuk po mund të ngopet me vendin e tij.

Avdul Gula e la Londrën pas 37 vjetësh për Kaçanikun. Ai thotë se aq shumë mall ka për vendin e tij, saqë çdo ditë e puthë tokën.

Se cilat janë arsyet tjera që e braktisi Lodrën dhe cfarë do të bëj tani në Kosovë, e mësoni përmes materialit në vazhdim të përgatitur nga gazetari Sefer Demiri.

Published
Categorized as Lajme