Aksion i madh i Policisë së Kosovës në Podujevë

Prokuroria dhe Drejtoria Kundër Krimeve Ekonomike e Policisë së Kosovës janë duke zhvilluar një aksion të gjerë në këto momente.

Burimet e IndeksOnline brenda policisë kanë thënë se disa bastisje po kryhen në Rajonin e Prishtinës.

“Për momentin ka bastisje në Prishtinë dhe në Podujevë. Hetuesit janë duke u marrë me një rast të mashtrimit”, kanë thënë burimet e IndeksOnline.

Ende nuk dihet nëse ka të arrestuar apo për gjësendet e konfiskuara.

Published
Categorized as Lajme