I dashuri i Leonorës, ‘baba i tenderëve’, ka një familje tjetër, njihuni me ta (FOTO)

Leonora Jakupi ka një kohë të gjatë që ka thënë se është në një lidhje dashurie, por që nuk ka treguar asnjë detaj nga lidhja e saj.

Mirëpo një emission televiziv Ii organizuar për festa, nxori disa detaje nga kjo lidhje e fshehtë dashurie.

Leonora tregoj se dashuria e jetës së saj ka inicialin N. dhe se janë bashkë për rreth 9 vite, mirëpo me dëshirën e të dashurit të saj, kjo nuk është zbuluar.

Sic bëhet e ditur, i dashuri i Leonora Jakupit është biznismeni apo i njohur si ‘baba i tenderëve’, Nexhat Krasniqi. Ai ka edhe një familje tjetër nga një martesë e mëparshme dhe ka dy vajza.

Këtë e dëshmojnë edhe fotot që ai mban në rrjetet sociale.

Krahas vajzave, ai mban tek faqet e pëlqyera në Facebook edhe Leonorën./Bota sot.