Zhurmë e madhe në Mitrovicë, serbët lëshojnë alarmin për grumbullim (VIDEO)

Po ndodhë tani. Serbët kanë lëshuar alarmin e njohur si ‘usbuna’, i cili shërben për grumbullimin e serbëve të veriut.

Ky alarm vie sot, më 31 korrik, para 1 gushtit, kohës kur pritet të hyjë në fuqi vendimi i qeverisë për ndërrimin e targave serbe me ato RKS, si dhe reciprocitetit për letërnjoftimet serbe.

Zhurma e madhe po ndihet në tërë Mitrovicën.