Situata në veri, Geci i del në ndihmë policëve

Gani Geci, ish-deputeti i LDK-së ka reaguar pas situatës së krijuar në veri të vendit pak para fillimit të zbatimit të reciprocitetit me Serbinë në çështjen e targave dhe dokumenteve të identifikimit.

Geci në një postim në Facebook, citoi nenin 1 dhe 2 të Kushtetutës së Kosovës ku thuhet vendi jonë është i pavarur dhe sovran.

“Kta djem e kto vajza sotë janë Heronjtë e mijë kta djemë edhe dje edhe sotë edhe në të ardhmen do të përballen me bandat e armatosura në beri duke e mbrojtur sovranitetin dhe integritetin teritorial të Republikës së Kosovë

Gjithmonë unë Gani Geci do jem me ju dhe i juaji. Ruga e juaj eshtë e ndritur”, shkroi ai.

Published
Categorized as Lajme