Mërgimtari: 700 euro me m’ jep rrogë këtu, n’ven e la Gjermaninë (VIDEO)

Prej vitesh jeton në Gjermani dhe thotë se Kosovën e do shumë.

Një nga mërgimtarët e intervistuar nga T7 në Merdare është shprehur i gatshëm për t’u kthyer në Kosovë, ndërkohë ka kritikuar qeverinë dhe pati një mesazh për të rinjtë.

Ai tha se qeveria duhet të krijojë punësim për të rinjtë dhe jo t’i lejojë të ikin. Shtoi se po ta kishte këtu një rrogë prej 700 euro, do të kthehej menjëherë.

“Këtu gjithçka po shkon mbrapa”, pohoi ai. Për më shumë, video më poshtë.

Published
Categorized as Lajme