“Kam ardhë me i ndreq varret e nanës dhe babës”, malli i mërgimtarit që i djeg shpirtin (VIDEO)

Në pikën kufitare në Merdare mërgimtarët janë të shumtë që po vijnë për pushime. Ata janë pyetur se për çfarë më tepër i merr malli dhe përgjigjet ishin prej më të ndryshmeve.

Mes tjerash, një mërgimtar që po vinte nga Gjermania emocionoi me fjalët e tij. Ai tregoi se këtë pushim ka ardhur për t’i rregulluar varret e nënës dhe babait të tij.

Prononcimin e tij dhe emocionet mund t’i shikoni në videon më poshtë.

Published
Categorized as Lajme